Sluit je aan Mijn keunstwurk

Wy Dûnsje

Deelnemen?
Schrijf je in

Wy Dûnsje is een inspiratiecursus met een praktische invulling, waardoor je als leerkracht ideeën krijgt om direct mee aan de slag te gaan in de klas. Ontdek in Wy Dûnsje hoe jij als leerkracht, zonder danservaring, de leerlingen kunt laten dansen en er veel plezier aan kunt laten beleven!

Dans sluit aan bij de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen, bij hun verbeeldingskracht en bij hun behoefte om te ontdekken, fantaseren, creëren, ordenen en te leren beheersen. Daarom is dans bij uitstek geschikt om aan te bieden aan kinderen in het basisonderwijs.

De cursus richt zich op leerkrachten die graag op dansgebied met hun groep aan de slag willen of die daar al actief mee bezig zijn. Danservaring is absoluut geen vereiste. Leerkrachten van groepen uit alle leeftijdscategorieën kunnen aan Wy Dûnsje deelnemen. In overleg met het schoolteam (of deel van het team) organiseren we bij jou op school de cursus Wy Dûnsje.

Programma
De cursus bestaat uit:
– 4  inspiratiebijeenkomsten van 2,5 uur
– 2 coachmomenten op school voor een praktisch advies en ondersteuning (data en tijd in overleg)

Kosten € 100, – per cursist.

Wy Dûnsje is onderdeel van KEK! KEK! staat voor ‘Kultueredukaasje mei kwaliteit’. Dat is de verzamelnaam voor de kwaliteitsimpuls die het primair onderwijs in Friesland van 2013 tot 2016 krijgt op het gebied van cultuureducatie.