Sluit je aan Mijn keunstwurk

Voortgezet onderwijs: de 2018 Karavaan

Onderdeel van Culturele Hoofdstad

Ga mee op avontuur in tweeduizend-en-een-acht!

De Culturele Hoofdstad is er voor jou! Maak het jezelf gemakkelijk en creëer samen met Keunstwurk een inspirerend evenement vol cultuur en creativiteit.

De Karavaan brengt op avontuurlijke wijze een reeks van culturele  activiteiten naar alle middelbare scholen in Fryslân. Scholieren ervaren daarmee binnen één dag wat Culturele Hoofdstad hen te bieden heeft.

De Karavaan ook bij jou op school?

Maak een afspraak met onze adviseurs voor een cultureel programma op maat.

Afspraak maken

De 2018 Karavaan wil jongeren stimuleren bij de ontwikkeling van hun creativiteit en zelfvertrouwen. Empowerment en talentontwikkeling vormen de rode draad. Met activiteiten op het gebied van dans, muziek, sport, theater, techniek en cultuur krijgen jongeren de kans hun talent te ontdekken en te laten zien.

Empowerment en talentontwikkeling

De Karavaanonderdelen bestaan uit de volgende thema’s:

Duurzaamheid en techniek
Muziek en zang
Dans
Kunst
Film en Fotografie
Taal
Sport

Programma op maat

De Karavaan biedt een basisprogramma van activiteiten dat naar wens kan worden uitgebreid. De Keunstwurk adviseurs, die met de 2018 producers het Karavaan programma hebben ontwikkeld, helpen graag bij het samenstellen hiervan. Samen kijken we welke activiteiten het beste aansluiten bij de ambities en doelstellingen van jouw school.

Leeuwarden Fryslân 2018. Iedereen doet mee!

We zorgen ervoor dat jongeren niet alleen tijdens, maar ook na 2018 worden gestimuleerd hun talenten verder te ontwikkelen. Hierin wordt gezorgd voor een mooie aansluiting op het persoonlijke CKV dossier van de leerling.

De Karavaan is een initiatief van Keunstwurk in samenwerking met LF2018 projecten en biedt een educatieve culturele reis, vol inspiratie, ontdekking en ontmoeting.

Meedoen? Neem contact op! Onze adviseurs staan klaar om een afspraak met je te maken voor een programma op maat.

Neem contact op!