Menu
Sluiten

Planned Culture

Het plannen van activiteiten voor het onderwijs is een vak apart! Daarom maakt Keunstwurk een online planningsprogramma beschikbaar.

Het plannen van activiteiten voor het onderwijs is een vak apart! Of je nou culturele of sportieve activiteiten plant, een project voor taalbevordering of rekenbevordering, of activiteiten voor natuur- en milieueducatie.

Wat zou het toch handig zijn voor scholen als hun gegevens via 1 systeem worden verwerkt en alle activiteiten van aanbieders daar zichtbaar zijn, terwijl aanbieders een eigen planningsomgeving hebben, in datzelfde systeem.

In Friesland bieden meer dan 30 organisaties activiteiten aan op het primair en voortgezet onderwijs. Vanaf schooljaar 20-21 maakt Keunstwurk voor deze organisaties tegen een vriendelijke prijs een online planningsprogramma beschikbaar: Planned Culture.

Op maandag 16 maart van 15:00 tot 16:30 uur organiseert Keunstwurk een informatiebijeenkomst over Planned Culture. Alle organisaties die in Friesland activiteiten organiseren en plannen voor primair en voortgezet onderwijs zijn van harte welkom.

Op https://www.plannedculture.nl/ vind je alvast meer informatie.

Bijeenkomst Planned Culture

Wanneer? 16 maart 2020
Hoe laat? 15.00 tot 16.30 uur
Waar Keunstwurk, Wissesdwinger 1
Kosten Gratis
Aanmelden Via onderstaande button
Aanmelden

Contactpersoon
Daniëlle van PeerAdviseur Onderwijs
Telefoon:058 234 34 79
Mobiel:06 48 25 34 30