Menu
Sluiten

Onderzoekboek

DOE MEE, met je klas, aan EEN GROOTS ONDERZOEK naar deze tijd en bestel gratis lesmateriaal voor nu!

Hoe kan KEK helpen in deze virustijd? vroegen we jullie. Jullie zeiden: maak passend lesmateriaal voor wanneer we weer naar school gaan! Oké!

Het groepsproces gaat na acht weken afwezigheid opnieuw van start, in een nieuwe samenstelling. Wat doet dat, en de onrust van de afgelopen periode, met ons? Tijd voor het grootste creatieve onderzoek naar deze tijd. We maakten een fantasievol onderzoekspakket, met daarin voor alle leerlingen een onderzoekboek en een werkvel met vragen & werkvormen waarmee jullie aan de slag kunnen.

Vanaf groep 5 kunnen de leerlingen goed zelfstandig met dit lesmateriaal aan de slag. Ook de jongere groepen kunnen er mee werken, maar zullen dan extra begeleiding/uitleg nodig hebben van de leerkracht.

Ben jij leerkracht in het basisonderwijs in Friesland en wil jij dit gratis lesmateriaal ontvangen en met je klas meedoen als onderzoekers? Vul dan het formulier hieronder in. Heb je al contact met een meimakker van KEK, dan kan hij of zij je helpen met het uitvoeren van het onderzoek. Heb je nog geen contact met een meimakker? Dan stellen wij jullie graag aan elkaar voor! Mail dan naar kek2@keunstwurk.nl

LET OP:  Maandag 25 mei levert de drukker een nieuwe zending van het Onderzoek boek. Heb je jouw aanvraag na 13 mei gedaan, dan ontvang je jouw pakketje in week 22.

  • Persoonsgegevens

  • Gegevens school


  • In het kader van uw privacy
    Ik ben me ervan bewust dat mijn persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de privacyverklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.