Menu
Sluiten

Save the date: 1 april symposium Méér Met Mijn Muziek

6 januari 2020

Op woensdag 1 april 2020 organiseren Méér Muziek in de Klas Lokaal Fryslân, NHL Stenden en KEK2 (Kultueredukaasje mei Kwaliteit) het symposium ‘Méér Met Mijn Muziek bij NHL Stenden in Leeuwarden.


We blikken terug op resultaten die behaald zijn in de periode na de ondertekening van het convenant Méér Muziek in de Klas Lokaal Fryslân op 20 september 2018 in Drachten. Maar belangrijker nog: we kijken vooruit!


Het programma staat in het teken van hoe muziekonderwijs nog meer kan aansluiten bij de wijze waarop muziek een rol speelt in het alledaagse leven van (jonge) kinderen. In het plenaire deel krijg je met betrekking tot dit thema de nieuwste inzichten en vervolgens kun je een workshop kiezen die het beste aansluit bij jouw interesse.


Natuurlijk is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Laat je muzikaal onthalen voorafgaand aan het programma en wissel na afloop gezamenlijk ervaringen uit.


Het programma 15.00 uur: inloop 15.30 uur: start plenair programma 16.15 uur: workshops 17.30 uur: informele nazit met hapjes en drankjes


Meer informatie en aanmelden Nadere informatie over de keynote speaker en de inhoud van de workshops wordt begin februari 2020 bekend gemaakt. Vanaf dan is het mogelijk om je in te schrijven voor de workshop van je keuze.


Het symposium wordt ondersteund door (studenten van) het Prins Claus Conservatorium Groningen, het Artez Conservatorium Zwolle en de aankomende leerkrachten van de pabo’s van NHL Stenden.


Blijf op de hoogte via het event op Facebook.