Menu
Sluiten

Talentgedreven werken met kinderen: hoe dan? – Lezing Luk Dewulf

Hoe kun je als leerkracht en als schoolteam werken aan, en vanuit de talenten van kinderen? Hoe zorg je ervoor dat kinderen al hun talenten mogen ontdekken op de basisschool, en vanuit hun talenten mogen groeien? Dat willen we samen met jou onderzoeken. 

KEK2 en Atelier Majeur organiseren een lezing van de Vlaamse Talentenfluisteraar Luk Dewulf, speciaal voor mensen uit het onderwijs, culturele instellingen, buitenschoolse organisaties en cultuuraanbieders uit Noord-Nederland. Kom jij ook?

Lezing Luk Dewulff

Datum Woensdag 19 juni
Lokatie De Rinkelbom, Zwanedrift 2 te Heerenveen
Kosten €7,50
Programma
19: 00 uur: Inloop met koffie en thee
19:30 uur: Lezing
20:30 uur: Ruimte voor vragen
21:00 uur: Hapje en drankje

Wat zit er onder een zichtbaar talent?

Op veel scholen is talentontwikkeling een speerpunt. Scholen en buitenschoolse organisaties organiseren talentencircuits, ateliers en creatieve middagen. Maar wordt er binnen dit soort activiteiten bewust gewerkt aan talentontwikkeling? We zien als leerkrachten waar kinderen goed in zijn, en wat ze leuk en minder leuk vinden maar… toch gaat werken met talenten verder dan kijken waar een kind goed in is. Niet het goed zijn in voetballen, muziek, dans of koken is het talent. Want hoe het komt het dat een kind daar goed in is? Het gaat om de onzichtbare talenten, die maken een kind authentiek.

Over Luk Dewulf

Luk Dewulf studeerde Pedagogische Wetenschappen en is een pionier van het talent-denken in België en Nederland. Zijn boek “Ik kies voor mijn talent” is al toe aan zijn 15e druk en zijn ideeën zijn wijd verspreid in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij auteur van “Help, Mijn batterijen lopen leeg”! Een boek over burn-out dat in 2012 bekroond werd tot beste Learning & Development boek. Een bevlogen spreker die zijn publiek steeds weer raakt en aan het denken zet. Daarnaast is hij een talentenfluisteraar en talent- en burnout coach.

Koop je toegangskaartje

  • Prijs: 7,50 € Aantal:
Contactpersoon
Sarah DolstraProjectondersteuner Educatie
Telefoon:058 - 234 34 89