Menu
Sluiten

De wijk betrekken bij de school met de KEK-impuls!

Hoe kunnen we de wijk beter betrekken bij de school? Deze vraag kwam vanuit zowel PCBO Voorde als OBS Tweespan uit Drachten naar boven. Hier zijn we in oktober aan de slag gegaan met de KEK-impuls!

We hebben de koppeling gemaakt met Floortje Schoevaert (Houten Huis) en De Lawei. Deze zijn samen met de scholen aan de slag gegaan en hebben een prachtig programma ontwikkeld. Afgelopen najaar is dit op de scholen uitgevoerd, een maand lang is daar door Floortje een social lab opgezet!

Net als bij De Boustien bleek ook bij deze scholen een achterliggende gedachte te zitten, namelijk de vraag hoe deze scholen zich beter kunnen positioneren. We gaan binnenkort aan de slag om daar een langer, verankerd vervolg aan te geven.

Heb jij nou na het lezen van het verhaal zoiets van: “Dat lijkt me ook echt heel leuk en goed voor bij ons op school!”? Dat kan! We hebben mensen en financiële middelen beschikbaar om dat met jouw school ook vorm te geven.

Neem contact op met de meimakker uit jouw regio, en die vertelt je alles! Hebben jullie nog niet kennis gemaakt of weet je niet hoe je deze persoon het beste kunt bereiken? Sarah kan je helpen!

Contactpersoon
Sarah DolstraCreatief Producent Cultuureducatie
Telefoon:058 - 234 34 89