Menu
Sluiten

Ferhalefjoer

Het Ferhalefjoer 2018 neemt je school mee in een wereld van verhalen.

Een verhaal is voor ons brein de meest interessante en logische manier om kennis te verwerken. Door naar verhalen te luisteren en ze te vertellen, leg je verbindingen en leer je hoe het leven werkt. Bij kinderen is dit niet anders; de verbindingen die je legt in je jeugd bepalen de wording van je brein. Daarom is het belangrijk om kinderen over zichzelf en over de wereld te vertellen.

Heeft jouw school een mooi verhaal dat jullie willen vertellen? Geef je dan op voor het Ferhalefjoer! Van 19 t/m 23 november woedt door heel Fryslân het Ferhalefjoer en vertellen basisscholen hun eigen verhaal. Pak deze herfstmiddag/-avond aan om gezellig in een kring of rond het haardvuur verhalen te delen. Dit kan op school, maar ook bijvoorbeeld bij het verzorgingshuis om de hoek. Maak er jullie besloten feestje van of verwelkom iedereen; de keuze is aan jullie! Wil je hulp bij het organiseren van deze vertel-avond, dan kan dat met een vertelcoach.

Ben je een kunstprofessional en wil je meedoen aan of meer weten over het Ferhalefjoer? Klik dan hier.

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden naar het Ferhalefjoer en wil je weten hoe je het vuurtje bij jou op school aankrijgt? Meer informatie vind je op de website van Ferhalefjoer. Daar kun je je ook aanmelden!

Naar de website

Verhalen-agenda

14 november 2018 Symposium 2018 x Onderwijs
19 t/m 23 november 2018 Ferhalefjoer vertelmiddag/-avond op locatie
20 maart 2019 Grote afsluiting op Wereldverteldag
Contactpersoon
Sarah DolstraProjectondersteuner Educatie
Telefoon:058 - 234 34 89