Menu
Sluiten

I-Lab verhalenlaboratorium

Verhalen onderzoeken & verbinden in een laboratorium

In het I-Lab speel je met taal en verhaal door het te mengen met een flinke scheut inspiratie, een kloddertje verbeelding, een raar obstakel. Al die bijzondere ingrediënten doe je in een potje, even schudden en dan: gaan we verhalen maken!

Wat is het I-Lab?
In het I-Lab worden kinderen op school uitgedaagd om hun eigen verhalen te vertellen, te verdiepen en te verbeelden. Het I-Lab staat een paar dagen op school, zodat er genoeg tijd is om de verhalen vorm te geven. We starten het I-Lab met een inleiding en sluiten het af met een presentatie van de verhalen.

Voor wie is I-Lab?
Het I-Lab biedt onderzoeksmogelijkheden voor alle leerjaren. Het verbindt kerndoelen taal (Frysk/Nederlands en Engels) aan kerndoelen kunstzinnige oriëntatie.

Begeleiding
Het I-Lab komt (een week) op school. Een basispakket kost € 100,-. De precieze kosten zijn afhankelijk van jullie wensen voor begeleiding. Graag onderzoeken we eerst samen waar bij jullie op school de focus ligt. Misschien op verbeelding, eigenaarschap, meertaligheid, taalplezier of identiteit?

Wil je een maatwerkprogramma bij jou op school? Neem dan contact op met Sarah Dolstra via kek2@keunstwurk.nl om een afspraak in te plannen.


I-Lab is een programma van Lân fan taal en KEK2.

Logo KEK2

Contactpersoon
Sarah DolstraCreatief Producent Cultuureducatie
Telefoon:058 - 234 34 89