Menu
Sluiten

Karavaan + VMBO-regeling: grijp die kans!

Er ligt een mooie kans voor ons. Een kans om samen een boost te geven aan het cultuuronderwijs binnen jouw school! Om tijd en ruimte te creëren om een verbeterslag te maken. Met de VMBO-regeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie, in combinatie met het trainingstraject van Karavaan, kunnen we concrete stappen gaan zetten!

Herken je dat? Dat je al tijden goede ideeën hebt om het cultuuronderwijs bij jou op school een boost te geven, maar dat je er maar niet aan toe komt om het uit te werken? Met de subsidieregeling van het Fonds voor Cultuurparticipatie kunnen we cultuuronderwijs versterken en verankeren. Dit kan in het VMBO, VSO en praktijkonderwijs. Deze regeling kan je ruimte bieden om deze ideeën concreet te maken.

Nog niet eerder van deze regeling gehoord? In de video hieronder wordt het uitgelegd:

Maar voor die aanvraag, daarvoor moet je een projectplan schrijven. Hoe doe je dat dan? Hoe maak je hier tijd voor?

Dat is waar Karavaan om de hoek komt kijken. Wij hebben de expertise om dit proces te begeleiden. Dus geen gedoe met moeilijke plannen, maar samen op onderzoek. We denken mee, sparren en begeleiden jullie bij het schrijven van dit projectplan.

Wat we belangrijk vinden? Hieronder staan een aantal zaken die we inbrengen als we samen aan de slag gaan:

Dat plan, dat brengen we daarna ook graag met jullie in de praktijk.

Want niet alleen tijdens het schrijven van dit plan kunnen we jullie helpen. Ook als het goedgekeurd is, bieden we ondersteuning en creeëren we tijd en ruimte om alle lijnen die er uitgezet moeten worden, samen vorm te geven.

Trainingsprogramma Karavaan

Wat die ondersteuning dan precies inhoudt? Wat wij meenemen als we samen aan de slag gaan? Hieronder hebben we dat voor je op een rijtje gezet:

Inmiddels hebben we al twee scholen succesvol begeleid bij dit traject, namelijk Piter Jelles Ynsicht en de  Maritieme Academie, en zijn we ook al bezig met de derde school: VHS Singelland.

 

Sfeerimpressie van de eerste trainingssessie met Piter Jelles Ynsicht en Tryater

Samen deze kans grijpen? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Contactpersoon
Emiel CopiniProjectleider Karavaan
Mobiel:06-44365008