Menu
Sluiten

Cursus 3.2.8: Opleiding 1-2-3 zing voor kartrekkers

Helaas, deze cursus is geannuleerd.

Ben jij de aanjager voor muziekonderwijs en een doorgaande leerlijn muziek op jouw school?

Het overgrote deel van de basisscholen in Friesland dat met een digitale muziekmethode werkt heeft gekozen voor de methode 1-2-3-zing. Voor deze scholen organiseren we deze landelijke cursus ook specifiek in Friesland. Om het muziekonderwijs echt goed vorm en inhoud te geven en dit ook te vertalen naar een doorgaande leerlijn is het belangrijk dat elke school één of enkele kartrekkers heeft voor muziek. Met name ook voor de scholen die meedoen aan de regeling muziekimpuls is dit een zeer geschikte mogelijkheid om muziek duurzaam te borgen.

In samenwerking met 1-2-3-zing bieden we deze tweedaagse training met korting op de normale prijs aan voor leerkrachten die als kartrekkers op het gebied van muziekonderwijs bezig zijn en al werken of willen gaan werken met 1-2-3 zing .

Je leert alle facetten van de methode waaronder de doorlopende leerlijn en zodanig dat je dit kan overdragen aan je collega’s en je eigen groep kinderen. Je ontdekt je eigen muzikaliteit en talenten. Je krijgt door middel van energieke werkvormen en opdrachten praktische tools aangereikt om meer te doen met een lied of les. De opgedane vaardigheden en inspiratie verwerk je in een beknopt stappenplan. Advies voor het aantal kartrekkers per school: één per 100-150 leerlingen, maar twee per school is altijd fijn en beter.

Kernvragen

Cursusinformatie

Deze cursus is helaas geannuleerd.