Menu
Sluiten

Symposium 18 x Onderwijs

Woensdag 14 november 2018

Zet ‘m alvast in je agenda, deze leuke middag over cultuureducatie!

Tijdens het Symposium 18 x Onderwijs delen we 18 inspirerende onderwijsverhalen van het afgelopen jaar met jou. Ook reflecteren we op wat cultuureducatie het onderwijs heeft gebracht, in 2018. Welke invloed had Culturele Hoofdstad? Wat willen we daar van meenemen voor de toekomst? Waar vonkten we, en waar kunnen we nog wel wat extra olie op het vuur gebruiken?

Hoe kijken we naar de toekomst van taal(plezier) en cultuuronderwijs na 2018? Hoe kunnen we verder met de opgedane kennis en inspiratie? Kunnen we deze verankeren in ons schoolplan en cultuurbeleid? Welke samenwerkingen met kunstenaars, onderzoekend leren en unieke 2018-projecten willen we bestendigen? De inspirerende Jitske Kramer (deep democracy) houdt een vlammend betoog over het belang van het doorgeven van de vonk!

Dit en nog veel meer, komt aan bod op woensdag 14 november. Kom gezellig met het hele team inspiratie shoppen, afspraken maken, met meimakkers kletsen, luisteren, doen en denken en laat je verwennen met heerlijke hapjes en inspirerende verhalen!

Na de zomervakantie van 2018 berichten we je over het programma en de locatie. Deelname is gratis!

Aanmelden voor het Symposium 18 x Onderwijs
Contactpersoon
Sarah DolstraProjectondersteuner Educatie
Telefoon:058 - 234 34 89