Menu
Sluiten

Workshop | Kunst, cultuur en het schoolplan

Geef inhoud aan het leergebied kunst en cultuur in het nieuwe schoolplan!

Het nieuwe schoolplan komt eraan. Een belangrijk document, want het beschrijft het onderwijskundig beleid van jouw school voor de komende jaren. Het leergebied kunst en cultuur hoort daar zeker in thuis! Maar hoe verwerkt je het in het schoolplan? Hoe beschrijf je de kwaliteit en doorgaande lijn voor kunst en cultuur? En hoe verwerk je er jullie eigen inspiratie en ambities voor het schoolprogramma in? Deze vragen zijn het uitgangspunt voor de bijeenkomst Kunst, cultuur en het schoolplan die plaatsvindt op 16 januari 2019 in Grou. De exacte locatie volgt.

Programma

Tijdens deze middag spieken we alvast even bij de grote opdrachten van curriculum.nu en kurrikulum.frl, nemen we de belangrijkste aandachtspunten met betrekking tot kwaliteit en de leerlijn onder de loep en gaan we vervolgens zelf in groepen aan de slag. Aan het einde van de dag heb je genoeg input om kunst en cultuur een goede plek in het nieuwe schoolplan te geven!

Praktische informatie

Datum 16 januari 2019
Tijd 15.00 - 17.00 uur
Locatie Grou (exacte locatie volgt)
Aanmelden Stuur een e-mail naar Sarah Dolstra

Vragen?

Wil je meer weten over de bijeenkomst Kunst, cultuur en het schoolplan? Neem dan contact op met Daniëlle van Peer via onderstaande contactgegevens.

Samen bedenken we hoe kunst- en cultuureducatie een plek krijgt in jullie schoolplan.

Contactpersoon
Daniëlle van PeerAdviseur Onderwijs
Telefoon:058 234 34 79
Mobiel:06 48 25 34 30