Wedstrijd Méér Muziek in de Klas

11 mei 2017

Landelijke muziekwedstrijd
Juffen en meesters van groep 5, 6 en 7. Stel je eens voor …  Een zinderende muziekzaal vol publiek. Jouw klas ‘on stage’ in de allergrootste schoolband van Nederland. Optredend voor duizenden kinderen én Koningin Máxima. Het kan zomaar!

Volg het voorbeeld van IKC Het Baken en Prins Mauritsschool en doe ook mee! Dat kan heel eenvoudig met een bestaand filmpje waar de klas op te horen en te zien is, of laat de klas een lied zingen wat ze al vaak hebben gezongen en film dit. Maar wacht niet langer want opgeven kan tot 14 mei! Er zijn geen verliezers, elke deelnemende school krijgt een Vliegende Brigadier toegewezen. Dus neem je leerlingen mee op muzikaal avontuur.

Je krijgt sowieso hulp
Klassen die worden geselecteerd voor de auditieronde krijgen ondersteuning van een Vliegende Brigadier, een enthousiaste vakleerkracht muziek. Gaat jouw klas niet door, dan krijg je een gratis workshop muziek voor het hele leerkrachtenteam. Dus door mee te doen, geef je het muziekonderwijs op jouw school gegarandeerd een boost!

De klassen gaan de strijd met elkaar aan binnen hun eigen provincie. Per provincie gaan drie klassen door naar het nieuwe familieprogramma van AVROTROS Lang Leve de Muziek Show, gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro.

De twaalf winnaars van de shows krijgen de ultieme hoofdprijs: met de allergrootste schoolband in het iconische Ahoy optreden voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017.

Meer weten? Ga naar: https://www.meermuziekindeklas.nl/

Friese basisscholen laat je horen! Volg het voorbeeld van IKC Het Baken in Harlingen en Prins Mauritsschool in Leeuwarden.