Kleurwedstrijd – Kleur mee en win gave prijzen

12 oktober 2017

Het grote programma is gelanceerd, hoe ga jij 2018 beleven? Laat kinderen nu alvast kennismaken met de Culturele Hoofdstad door middel van deze kleurplaat.

Wist jij al dat onze provincie volgend jaar de Culturele Hoofdstad van Europa is? Het hele jaar staat heel Friesland op zijn kop met een tjokvol feestprogramma. Kijk maar eens op deze kleurplaat wat er allemaal gaat gebeuren! Herken jij de afbeeldingen? Hoe kleurrijk zie jij onze provincie?

Hoe werkt het?
Op de kleurplaat zijn zes events van Culturele Hoofdstad terug te vinden. Kleur de kleurplaat op je allermooist in, maak er een foto van (of vraag het aan je vader of moeder) en upload je foto.

Voorwaarden
De wedstrijd is voor kinderen tot en met 12 jaar. Je kunt de kleurplaat hier downloaden en printen. Om mee te doen moet de kleurplaat weer geüpload worden; dat kan tot 29 oktober 2017 via de website van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Er zijn prijzen te winnen
Benieuwd naar alle gave prijzen? Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een trampoline, een skelter en toegangskaartjes voor de leukste kinderattracties in Friesland. Doe je mee?