Menu
Sluiten

Gezocht! Kinderen met bijzondere passie voor muziek voor Lang Leve de Muziek Show

11 juli 2017

Het nieuwe programma Lang Leve de Muziek Show van AVROTROS wordt vanaf eind september twaalf weken lang uitgezonden om 19:30 op NPO3. Lang Leve de Muziek Show wordt gemaakt door tv-producent MediaLane in samenwerking met Stichting Méér Muziek in de Klas. Het programma brengt wekelijks een ultieme muzikale strijd tussen drie basisschoolklassen, onder leiding van presentatoren Buddy Vedder en Romy Monteiro.

De grootste schoolband van Nederland
In elke aflevering spelen we verschillende muzikale spellen, testen we de muziekkennis van de drie klassen die te gast zijn en krijgt elke klas de kans zich van zijn meest muzikale kant te laten zien. Na iedere aflevering blijft er één winnende klas over. Na twaalf afleveringen vormen de twaalf winnende klassen samen de grootste schoolband van Nederland. Deze band treedt op tijdens Het Kerst Muziekgala 2017 in Ahoy, waar ook Koningin Máxima bij aanwezig zal zijn.

Op zoek naar muzikaal talent
In elke show is er ruimte voor een optreden van een kind met een bijzondere passie voor muziek. Lang Leve de Muziek Show zoekt uit elke provincie een kind (j/m) dat zeer bevlogen kan vertellen over zijn muzikale hobby of voor zijn leeftijd op hoog niveau zingt of een instrument bespeelt. Deze passie kan zeer uiteenlopend van aard zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om out-of-the-box te denken! Wij bieden graag een groot podium in de show om die passie en dat talent te laten zien aan heel Nederland.

Meld je talent aan
Ken jij zo’n talent, laat het Anne of Esther van de redactie van Lang Leve de Muziek Show zo snel mogelijk weten via langlevedemuziekshow@medialane.nl of bel ze op 020-2380661 of 020-2382702. Wie weet volgt er een groot optreden in de leukste en leerzaamste muziekshow van Nederland!