cultuureducatie voor basis en voortgezet onderwijs in Fryslân

  • Twitter
  • Facebook
  • Keunstwurk
  • Graphic

    Cultuureducatie met kwaliteit in Fryslân: KEK!

WY DUNSJE

Promotiefilmpje Wy Dûnsje:
KEK! - Wy Dûnsje

Inspiratiecursus voor leerkrachten uit het primair onderwijs.
Ontdek in Wy Dûnsje hoe u als leerkracht, zonder danservaring, de leerlingen kunt laten dansen en veel plezier kunt laten beleven!

Dans sluit aan bij de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen, bij hun verbeeldingskracht en bij hun behoefte om te ontdekken, fantaseren, creëren, ordenen en te leren beheersen. Daarom is dans bij uitstek geschikt om te bieden aan kinderen in het basisonderwijs.

De cursus richt zich op leerkrachten die graag op dansgebied met hun groep aan de slag willen of die daar al actief mee bezig zijn. Danservaring is absoluut geen vereiste. Leerkrachten van groepen uit alle leeftijdscategorieën kunnen aan Wy Dûnsje deelnemen.

Kosten
€ 100, - per cursist.

PROGRAMMA 2016-2017

Wy Dûnsje is onderdeel van KEK! KEK! staat voor 'Kultueredukaasje mei kwaliteit'. Dat is de verzamelnaam voor de kwaliteitsimpuls die het primair onderwijs in Friesland van 2013 tot 2016 krijgt op het gebied van cultuureducatie. KEK! bestaat uit een nascholingsgedeelte en een aantal regionale projecten.Regioprogramma's en Deskundigheidsprogramma's

Contactgegevens

Projectleider
Rudi Emmelkamp
Hoofd educatie bij “Garage TDI”
[Theater / Dans / Opleiding / Educatie]
rudi@garagetdi.nl of 06-25003114

Programmaleiding:
Hannelore Duynstee
Keunstwurk 058-2343463 
H.Duynstee@keunstwurk.nl

 

Programma