Menu
Sluiten

Vanuit huis

Tijd voor wat anders!

En dan ineens geef je les vanuit huis en heb je de kinderen uit je klas niet meer dagelijks om je heen. Je past je aan, je schakelt en probeert er het beste van te maken. Net als voor jou staat de wereld voor jouw leerlingen op z’n kop. Alles is ineens anders.

Kunst- en Cultuuronderwijs kan ruimte maken in deze bizarre tijd waarin alles ineens anders is voor kinderen (en volwassenen) om zich te uiten en te verbinden met  deze situatie. Daarom op deze pagina allerlei opdrachten die je kunt gebruiken om jouw leerlingen thuis te stimuleren om te voelen, te kijken, te bewegen en te maken in deze andere wereld-op-z’n-kop!

Anders Kijken, Anders Maken, Anders Voelen, Anders Bewegen.

En daarnaast ben je misschien op zoek naar online theaterlessen, muziekinspiratie of een tekenopdracht. Zoveel mogelijk bruikbare links hebben we voor je verzameld onder Anders Klikken.

En omdat wij jou graag in deze andere wereld zo goed mogelijk willen ondersteunen bieden we je ook de gratis thuiskunstles op maat. Zie je iets bij je leerlingen op dit moment waarvan jij denkt…daar zou ik wel een werkvorm/les/verwerking voor willen? Mail ons: kek2@keunstwurk.nl.

Anders Kijken

Inspirerende filmpjes en werkvormen voor Anders Kijken.

Naar het overzicht
Anders Maken

Inspirerende filmpjes en werkvormen voor Anders Maken.

Naar het overzicht
Anders Voelen

Inspirerende filmpjes en werkvormen voor Anders Voelen.

Naar het overzicht
Anders Bewegen

Inspirerende filmpjes en werkvormen voor Anders Bewegen.

Naar het overzicht
Anders Klikken

Er zijn veel websites met verzamelingen van culturele online activiteiten

Klik hier